İçeriğe geç

Sosyal Ağlar Engellendiğinde Ne Yapmalıyız?

Merhaba arkadaşlar bu yazımda son zamanlarda sıkça yaşadığımız sosyal ağların engellenmesi durumunda neler yapabileceğimiz ile ilgili. Millet olarak fazlasıyla bağlı olduğumuz sosyal ağ sitelerine engelleme gelince birçok insan ne yapacağını bilmiyor ve de çaresiz bir şekilde engelin kalkmasını bekliyor. Bu makale sayesinde siz engelin kalkmasını bekleyenler sınıfından ayrılacaksınız Sözü uzatmadan engellenene bir siteye nasıl ulaşabileceğimizi anlatayım…

Bu tür engellemelerin aşılması konusunda birçok program mevcut ve hatta kendimiz hiçbir program kullanmadan da yapabiliriz ama ben bilgisayarlarda tarayıcı eklentisi olarak mevcut olan DOTVPN kullanıyorum, bugün sizlerle de DOTVPN kullanarak işlemleri yapacağız. Hemen başlayalım öncelikle kullandığımız tarayıcıya DOTVPN eklentisini kurmamız gerek. Eklenti kurulumu için aşağıdaki DOTVPN yazısına tıklayın sonrasında da karşınıza çıkan sayfadan Chrome Ekle butonuna tıklayın. Sonrasında ekrana gelen yazıdan eklentiyi ekle seçeneğine tıklayınız.

DOTVPN

Eklentimiz eklendikten sonra tarayıcımızın sağ üst köşesinde kapatma simgesinin hemen altında bir yazı çıkacak. Yazıyı kapatın ve de sağ üst köşede kapatma butonunun altında bulunan ikona tıklayın.. Tıkladıktan sonra sizden mail adresinizi girmenizi isteyecek. Mail adresinizi girin ve GET STARTED butonuna basın. Sizden hemen ardından parala oluşturmanızı isteyecek bir parola oluşturun ve Giriş yapın artık DOTVPN eklentisini kurdunuz. Şimdi sağ üst köşedeki ikonun mavi olması gerek eğer olmamışsa ikona tıklayın ve çıkan ekrandan DİSCONNECTED yazısının üzerine tıklayın mavi olduğunda artık istediğiniz siteye girmekte özgürsünüz  Başka bir yazıda buluşmak üzere.

NOT: Konuyla ilgili yaşadığınız sorunları yorum yaparak belirtebilirsiniz.

Kategori:ÇözümlerGenel

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir